Nepušački kafići u Beogradu

Tokom zimskog perioda ne možemo uživati u baštama kafića i restorana i svoje piće ispijati na svežem vazduhu. Prinuđeni smo da se preselimo unutar lokala, gde je toplo i udobno. Ipak, to nosi sa sobom određene probleme. Većina kafića i restorana u Beogradu ima odvojene delove za pušače i nepušače, ali se dim često širi po čitavom objektu. Mnogim gostima lokala takva situacija smeta, pa su uvek u potrazi za nepušačkim kafićima u Beogradu.

Na društvenoj mreži Fejsbuk je aktivna grupa “Nepušački lokali”, koja je obezbedila mapu nepušačkih lokala gde svako može pronaći kafić ili restoran po svojoj želji i uživati daleko od duvanskog dima.

 

Nepušački kafići u Beogradu: Top 5 mesta

 

Meet Me

U Gandijevoj ulici broj 5 se nalazi Meet Me Cafe. Ovaj lokal spada u objekte gde je pušenje potpuno zabranjeno što ga čini izuzetno posećenim među lokalnim gostima. Ovde se služi ukusan doručak, odlična kafa i širok asortiman alkoholnog i bezalkoholnog pića. Na meniju se nalazi i ponuda domaćih kolača, sladoleda i poslastica koji će otpiti svačije nepce.

Ovo Concept

Ovo Concept je splav smešten na Savskom keju. Splav je više nego neobično mesto, jer služi kao kafić i kao izložbeni prostor. Naime, enterijer kafića je ispunjen kvalitetnim nameštajem i kaminom - svim elementima koje možete kupiti u firmi “OVO Concept”. Na dva nivoa splava gosti mogu pogledati kako su vlasnici spojili kvalitet i funkcionalnost nameštaja sa moderni dizajnom.

Kafeterija Family Cup

Kafeterija Family Cup se nalazi na Novom Beogradu u ulici Bulevar Zorana Đinđića 12V. Lokal je otvoren svakog dana između 08:00 časova i 21:00 časova. Kako i sam naziv kaže, specijalitet objekta predstavlja meni bogat raznolikim vrstama kafe. Pored toga, kafeterija je posebno ponosna na potpuno nove načine pripremanja kafe za šta su zaslužni školovani barista majstori.

Kafeterija Šećer

Kafeterija Šećer postala je popularna po krajnje neobičnom meniju - pink latte, plava topla čokolada, kapućino sa šljokicama i crni kapućino. Nalaze se na Kosančićevom vencu i u ulici Kneza Miloša, a mesta su gotovo uvek zauzeta. Na lici nepušačkih kafića u Beogradu kafeterija Šećer je za kratko vreme postala omiljeno mesto za izlazak.

Topolska 18

Topolska 18 ili Knjigodrom Topolska 18 je kafić smešten u ulici gde su snimane neke od kultnih scena domaćih serija. Kafić je krajnje neobičan, jer se na meniju ne nalazi samo ponuda kafe, pića i doručka, već i ponuda odabranih knjiga. 

 

Nepušački restorani u Beogradu

Nepušački kafići u Beogradu nisu jedini objekti gde možete provesti svoje vreme bez duvanskog dima. Naprotiv, sve više restorana i drugih ugostiteljskih objekata u gradu se trudi da pređe u kategoriju nepušačkih objekata.

 

Nepušački restorani u Beogradu: Top 5 mesta

 

Pene e Vino

Restoran Pene e Vino nalazi se na adresi Omladinskih brigada broj 86i na Novom Beogradu. Na meniju se nalaze vrhunski specijaliteti italijanske kuhinje, kao i jela internacionalne kuhinje. Odlična vina su zaštitini znak ovog nepušačkog restorana u Beogradu.

Pica fabrika

Na tragu italijanskih restorana iz kategorije nepušačkih lokala se nalazi i Pica fabrika. Nalazi se na Vračaru u ulici Požarevačka broj13. Vrlo je posećena, najviše zbog fantastičnog ukusa pice. Na meniju se pored pice nalaze i drugi italijanski specijaliteti - focaccia, brusketi, kalcone, salate, kao i slatke piroške.

Burger House

Restoran Burger House nalazi se na tri lokacije u Beogradu - prvi lokal je otvoren u centru grada u ulici Nikole Spasića broj 3, Mileševska broj 65 i Radnička ulica broj 9 u novom tržnom centru Ada Mall. Na meniju se nalazi velika ponuda američkih burgera, ali se posetiocima najviše dopada opcija da sami kreiraju svoj burger. Ukoliko želite da probate ukus američke kuhinje, Burger House je mesto za Vas.

Poslastičarnica Koštana

Čuvena poslastičarnica Koštana nalazi se u Bulevaru kralja Aleksandra broj 93. Meštani često kažu da se baš ovde nalaze najbolji kolači u celom Beogradu. Kolači i torte su pravljeni prema tajnim receptima, a gosti često svraćaju na čašu boze.

Roggenart

Lanac Roggenart pekara potpuno je zabranio mogućnost pušenja u njihovim objektima. Kupci rado svrate u Roggenart na kafu i vrhunsko pecivo i bogatu ponudu slanog i slatkog asortimana. Domaći slatkiši se mogu uporediti sa najboljim svetskim poslastičarnicama, a kafa sa najboljim kafeterijama.

 

Nepušački apartmani u Beogradu

Kada je reč o nepušačkim ugostiteljskim objektima, Rakoč apartmani se ponosno nalaze na toj listi. U našim apartmanima nije dozvoljeno pušenje, jer se trudimo da goste uvek zatekne prijatan miris i izuzetna atmosfera. Našu ponudu apartmana pogledajte na stranici Apartmani Beograd.


Stan na dan Beograd

Tražite Stan na dan u Beogradu?

Na pravom ste mestu!
Porodica Rakočević u svojoj ponudi ima preko 30 luksuzno opremljenih stanova smeštenih u samom srcu Beograda.
Kompletnu ponudu apartmana možete pogledati na stranici: Stan na dan Beograd