Top 5 restorana u Beogradu za prvi izlazak

Prvi izlazak predstavlja odličnu, ali možda i jedinu priliku da ostavite odličan prvi utisak. Prvi sastanak često predstavlja spoj uzbuđenja, adrenalina, leptirića u stomaku i određene doze nervoze. Pronaći pravu ideju za izlazak na prvom sastanku nije jednostavan zadatak, jer još uvek niste sigurni šta osoba sa kojom izlazite voli. Međutim, postoji nepisano pravilo sa mestima na koje možete odvesti budućeg partnera ili buduću partnerku.

Prvi izlazak i romantično veče možete sasvim prijatno provesti u restoranu, bioskopu, pozorištu ili u nekom neobičnom kafiću. Najboljeg mesta za prvi sastanak verovatno i nema, jer sve zavisi od povezanosti osoba koje su na sastanku. Ipak, postoje romantični restorani u Beogradu koji će Vas opiti prijatnošću, romantičnom atmosferom i privatnošću.

Romantični restorani u Beogradu

Romantični restorani u Beogradu su odlična ideja za prvi izlazak iz nekoliko razloga. U restoranu možete probati vrhunske specijalitete, popiti odlično vino i saznati nešto o tome kakve ukuse voli osoba sa druge strane stola. Takođe, romantični restorani u Beogradu su poznati po izuzetno ljubaznom osoblju i prijatnoj atmosferi. 

Ukoliko Vam je potrebna ideja za prvi izlazak, pogledajte naših top 5 predloga romantičnih restorana u Beogradu.

Prava priča

Restoran “Prava priča” se nalazi u Meštrovićevoj ulici broj 34 u naselju Braća Jerković. “Prava priča” je restoran nacionalne kuhinje gde možete probati najukusnije specijalitete domaće kuhinje. Sva jela se spremaju po starim tradicionalnim receptima. Ambijent je više nego prijatan što će upotpuniti zvuk tamburaša. 

Cene su više nego pristupačne, a pozitivne ocene gostiju posebno hvale odličnu uslugu i hranu.

Little Bay

Restoran “Little Bay” se nalazi u samom centru grada u Dositejevoj ulici broj 9. Nakon romantične šetnje kroz Knez Mihailovu ulicu sjajno veče možete nastaviti u romantičnom restoranu u Beogradu “Little Bay”. Enterijer restorana će Vam jednostavno oduzeti dah.

Unutrašnjost ovog romantičnog restorana u Beogradu će Vas podsetiti na sve lepote baroka. Enterijer je ukrašen oslikanim portretima umetnika klasične muzike, velkim crvenim zavesama i zlatnim detaljima. Ukoliko želite intimnu atmosferu, nastupi izvođača klasične muzike i džeza će doprinet takvoj atmosferi. Ovde možete probati vrhunska jela evropske kuhinje i odlična vina.

Kalemegdanska terasa

“Kalemegdanska tersa” se može svrstati u veoma romantične restorane u Beogradu s obzirom na fantastičan pogled na Beogradsku tvrđavu. Restoran je zasigurno jedan od najposećenijih i najlepših mesta u centru Beogradu. Na meniju se nalazi više od 70 jela domaće i internacionalne kuhinje gde se ne zna šta je ukusnije. 

Više nego prijatna atmosfera i osoblje, koje će Vam preporučiti najbolja jela i vina stavlja “Kalemegdansku terasu” na sam vrh liste romantičnih restorana u Beogradu.

Salon 1905

Restoran “Salon 1905” podeća na restorane i vile iz filmova. U zgradi Geozavoda u Karađorđevoj ulici broj 48 se nalazi jedan od najlepših restorana u celom gradu gde se spajaju romantična atmosfera i luksuz. Enterijer će Vas ostaviti bez daha - mermer, bronza i pozlaćeni elementi. Svaki detalj u restoranu je posebno ozabran, a usluga je ovde podignuta na poseban nivo.

Izborom restorana “Salon 1905” možete iznenaditi osobu sa kojom izlazite prvi put izborom nekih od neobičnih specijaliteta sa menija. 

Kovač

Restoran “Kovač” je objekat sa izuzetno dugom tradicijom postojanja. Nalazi se na Voždovcu u ulici Bulevar Oslobođenja broj 221. Okruženje restorana je samo po sebi veoma posebno - miran kraj okružen prirodnim zelenilom. Ambijent je više nego prijatan, jer ga čini domaćinska atmosfera i izvrsna kuhinja. Na meniju se nalaze tradicionalna srpska jela spremljena prema proverenim receptima sa određenim novinama. Za ljubitelje slatkih zalogaja se na meniju nalaze orijentalne poslastice i domaći kolači. 

 

Drugačija ideja za romanitčno veče 

Prvi izlazak u nekom od romantičnih restorana u Beogradu sa naše liste će sigurno biti pun pogodak. Savetujemo Vam da se potpuno opustite i uživate u čarima vrhunske hrane i prijatnoj atmosferi. Ipak, ne morate ga obeležiti isključivo izlaskom u restoran. Svojoj budućoj partnerki ili partneru možete sami spremiti romantičnu večeru. Kako bi doživaljaj bio kompletan uvek možete iznajmiti privatan smeštaj sa potpuno opremljenom kuihinjom i na taj način uživati u privatnosti i vremenu provedenom sa osobom koju želite bolje da upoznate. Kompletnu ponudu smeštaja možete pogledat na stranici Apartmani Beograd gde ćete sigurno pronaći inspiraciju za romantičnu večeru.


Stan na dan Beograd

Tražite Stan na dan u Beogradu?

Na pravom ste mestu!
Porodica Rakočević u svojoj ponudi ima preko 30 luksuzno opremljenih stanova smeštenih u samom srcu Beograda.
Kompletnu ponudu apartmana možete pogledati na stranici: Stan na dan Beograd