Lexington bend koncert

Decembar 2019. godine ostaće zapamćen po spektakularnim koncertima Zdravka Čolića, a novu 2020. godinu pamtićemo po koncertima velikih zvezda koje nestrpljivo iščekujemo. Raspored Štark Arena je u sledećim mesecima veoma zauzet muzičkim festivalima i koncertima, a između ostalog i koncertom popularnog benda šarmantnih mladića - Lexington bend koncert.

Štark Arena će tokom ove godine ugostiti Music Awards Ceremony (MAC), Natašu Bekvalac, Laru Fabian, Nika Kejva, a nešto ranije i Lexington bend.

Lexington bend koncert - Poklon za Dan žena

Lexington bend koncert rezervisan je za Dan žena 08. marta 2020. godine od 20.30 časova na dobro poznatoj adresi Štark Arene - Bulevar Arsenija Čarnojevića 58. Bend će velikim koncertom proslaviti 15 uspešnih godina postojanja, nastupa, sjajnih pesama i velikog broja obožavatelja. 

Od kada se Lexington bend okupio sada već davne 2004. godine nizao je godine uspešne karijere bez ikakvih skandala i negativnih komentara. Broj obožavatelja je svaki godine postajao sve veći o čemu najbolje govori činjenica da su karte za Lexington bend koncrt skoro rasprodate.

Lexington bend koncert - Cene ulaznica

Ulaznice za koncert Lexington benda u pretprodaji su od avgusta meseca 2019. godine, a kako se koncert bliži, karata je sve manje. Ugrabite svoju dok još uvek imate priliku!

FAN PIT - 1.800
PARTER - 1.200
NIVO 200 : sektori bliže bini - 2.100
                   ostali sektori - 1.800

Budite spremni za koncert

Budite spremni za Lexington bend koncert u Beogradu. Nemojte propustiti 3 koncert ovog benda po redu, jer ne znate gde da se smestite u Beogradu pre i posle koncerta. Naši apartmani Vam stoje na raspolaganju u takvim situacijama. Stoga, budite bez brige i pogledajte ponudu Apartmani Beograd kako biste našli udoban smeštaj po svom ukusu.


Stan na dan Beograd

Tražite Stan na dan u Beogradu?

Na pravom ste mestu!
Porodica Rakočević u svojoj ponudi ima preko 30 luksuzno opremljenih stanova smeštenih u samom srcu Beograda.
Kompletnu ponudu apartmana možete pogledati na stranici: Stan na dan Beograd