Upoznajte nas

Sada već davne 2007. godine osnovana je porodična firma Rakoč. Od malog tima, ali velike želje i neverovatnog entuzijazma, izrodio se nadaleko prepoznatljiv brend - Rakoč apartmani. Put do tog uspeha nije bio nimalo lak. Uprkos izvesnoj dozi neizvenosti i strepnje zajedno smo uspeli da malo po malo savladamo sve prepreke koje su stajale pred nama. Zato danas sa ponosom možemo reći da smo požrtvovanim radom i trudom uspeli da istrajemo u svojoj nameri - da gostima Beograda pružimo samo ono najbolje po pitanju luksuznog smeštaja.

Tokom svih ovih godina trudili smo se da uslugu i apartmane dovedemo na najviši nivo. Brižljivo odabranim materijalima i elementima vrhunskog kvaliteta nastojali smo da stvorimo pravu oazu mira; prostor koji u vama budi osećaj topline i spokoja.

Zahvaljujući tome uspeli smo da steknemo poverenje mnogobrojnih gostiju iz svih krajeva sveta koji se u našim apartmanima osećaju kao kod sopstvene kuće. Rakoč apartmani su od početka pa do danas ostali ujedinjeni oko jedne ideje - da našim gostima opravdamo uloženi novac i veru u nas. Kvalitnom uslugom i luksuznim apartmanima u samom srcu grada, za sada smo u tome i uspeli. Izuzetno zahvalni na tome, daćemo sve od sebe da tako ostane i u godinama koje su pred nama.

Vođeni željom da uvek damo više, kao i motom da “ ne postoji ništa što mi ne možemo učiniti za Vas”, stekli smo naklonost mnogih koji su naše gostoprimstvo i srdačnost prepoznali. Šta više, možda je i to jedan od razloga zašto nam se preko 80% gostiju rado vraća. Na kraju, za nas su gosti i više od toga. Oni su deo nas - deo porodice Rakoč koja svakim danom postaje sve veća.

2650

Zadovoljnih Klijenata

352

Utisaka

28

Apartmana u Ponudi

12

godina sa Vama

Upoznajte naš Profesionalni Tim

Imamo profesionalne agente

avatar-10

Jelena

Office Manager
avatar-9

Milena

Creative Director
avatar-9

Staša

Creative Director

Kako mozemo da pomognemo?