Music Awards Ceremony 2020: Najveći muzički spektakl u Beogradu

U januaru nas očekuje najveći muzički spektakl u Beogradu, koji okuplja najbolje pevače, pevačice i bendove iz celog regiona. Na jednom mestu se nađu najpoznatija i najpriznatija imena iz sveta muzike i šou biznisa kako bi primili nagradu za svoj trud. O prošlogodišnjem događaju se još uvek priča, a iz produkcije je najavljeno da nas ovog januara očekuje još bolji i ozbiljniji spektakl, a reč je o MAC - Music Awards Ceremony 2020.

Šta je MAC?

Music Awards Ceremony predstavlja svečanost koja okuplja najpoznatija imena iz sveta muzike. Na jednom mestu se okupljaju poznati iz muzičke industrije iz Srbije i zemalja regiona. MAC je zamišljen kao muzičko-zabavni događaj gde će publiku zabavljati omiljene zvezde iz regiona. Tokom večeri se dodeljuju nagrade i priznanja za najveća dostignuća u oblasti muzike za prethodnu, sada već 2019. godinu, u nekoliko kategorija - pop, rok, narodnam hip-hop i trep muzika.

Svaki izvođač priprema svoj nastup kroz najsavremeniju muzičko-scensku produkciju kakva se može videti na nastupima svetski poznatih zvezda - laseri, rasveta, video produkcija, kostimi, koreografije. MAC uživo prenose televizije sa nacionalnom frekvencijom iz Srbije i zemalja regiona. Music Awards Ceremony 2020 biće zasigurno još veći spektakl od prethodnog MAC-a.

Music Awards Ceremony 2020

Ovogodišnji spektakl zakazan je za 27. januar 2020. godine u Štark Areni. Ove godine se očekuju nastupi sledećih izvođača:

Jelena Rozga Lepa Brena
Balkanopolis Jala Brat & Buba Corelli
Magnifico Kaliopi
Nevena Božović Nina Badrić
Sara Jo Senidah
S.A.R.S Tonči Huljić
Who See  

 

Poseban događaj biće specijalni nastup nekoliko sjajnih izvođača - Bane Lalić MVP, Kiza Robin Hood, Aleksandar Džankić, DJ Munja, Niggor, Smoke Mardeljano, Tijana Dapčević, Ivana Peters, Marko Louis, Maja Louis i Viktor Savić.

Kao i prošle godine će deo prihoda od prodaje ulaznica i majica biti dato u humanitarsne svrhe - UNICEF-u, koji će dobijena sredstva ravnomerno podeliti u države iz regiona za programe osnaživanja devojčica.

Nominovanje i tok glasanja

Da bi Music Awards Ceremony 2020 imao smisla, potrebni su mu izvođači koje može nagraditi. Postupak nominovanja i glasanja je krajnje jednostavan - radio stanice iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije i Severne Makedonije nominuju muzičke numere prema popularnosti i slušanosti, broju emitovanja, potražnji i broja nedelja na top listi. 

Kategorije za glasanje na MAC-u su:

1. POP NUMERA MUŠKOG IZVOĐAČA
2. POP NUMERA ŽENSKOG IZVOĐAČA
3. POP NUMERA BEND
4. ALTERNATIVNA POP NUMERA
5. POP KOLABORACIJA
6. POP FOLK NUMERA
7. NARODNA / FOLK NUMERA
8. TRAP NUMERA
9. TRAP KOLABORACIJA
10. ROCK NUMERA
11. POP ROCK NUMERA
12. WORLD MUSIC NUMERA
13. RAP / HIP-HOP NUMERA
14. KONCERT
15. MUZIČKI VIDEO
16. OBRADA
17. NOVI IZVOĐAČ

Glasanje

Glasanje podrazumeva dva kruga: 

Prvi krug glasanja traje do 11. 01. 2020. godine gde svaki glasač ima pravo na 10 online glasova u svakoj kategoriji.

Drugi krug glasanja počinje 11. 01. 2020. godine. Svaki glasač ima pravo na novih 10 besplatnih online glasova na sajtu MAC, a uvedeno je i glasanje putem aplikacije KeepApp. Uz skinutu besplatnu aplikaciju KeepApp, glasači dobijaju mogućnost dodatnih glasova.

Ulaznice

Ulaznice za događaj u Štark Areni možete kupiti po sledećim cenama:

1.990 dinara
2.490 dinara
2.990 dinara

Music Awards Ceremony 2019

Na prošlogodišnjem MAC-u održan je 21 nastup pred 15.000 posetilaca u Štark Areni i 4 miliona gledalaca kraj malih ekrana. Prošlogodišnju manifestaciju je prenosilo čak 6 televizija sa nacionalnom frekvencjom. Koliko je ovaj događaj spektakularan najbolje govori činjenica da su tehničke pripreme trajale čak 6 meseci kako bi troipočasovno veče proteklo besprekorno.

Više od 200 poznatih ličnosti iz Srbije i regiona posetilo je MAC 2019 i pokazalo glamurozne haljine i jednistvene odevne kombinacije. Dodeljeno je više od 25 muzičkih priznanja najboljim izvođačima u proteklom periodu. 

Ne propustite najveći spektakl u Beogradu

MAC je izuzetno posećena manifestacija. Na ovaj događaj dolaze turisti iz cele Srbije, ali i regiona. Mnogima jepotreban smeštaj kako bi se na miru pripremili i odmorili za tročasovnu zabavu, a kasnije i da se od nje odmore. Preporučujemo Vam da pogledate stranicu Apartmani Beograd i rezervišete unapred kvalitetan smeštaj. 


Stan na dan Beograd

Tražite Stan na dan u Beogradu?

Na pravom ste mestu!
Porodica Rakočević u svojoj ponudi ima preko 30 luksuzno opremljenih stanova smeštenih u samom srcu Beograda.
Kompletnu ponudu apartmana možete pogledati na stranici: Stan na dan Beograd