Brajan Adams u Beogradu - Najlepše balade u beogradskoj Areni

Ove zime ljubitelji muzike imaće priliku da uživaju u nekoliko velikih koncerata domaćih i stranih izvođača, poput Severine, Zdravka Čolića, benda Deep Purple, ali i poznatog kanadskog izvođača - Brajana Adamsa. Brajan Adams se nakon 13 godina vratio pred beogradsku publiku i obradovao je izuzetnim nastupom.

Brajan Adams, najpoznatiji kanadski roker, održao je koncert u Štark areni 10. novembra u okviru turneje “Shine A Light”. Turneja nosi naziv po najnovijem albumu, koji se nedavno našao u prodaji. 

Brajan Adams koncert za pamćenje 

Popularni kanadski pevač održao je pre nekoliko dana koncert za pamćenje u Štark areni u Beogradu. Početkom novembra Brajan je proslavio svoj 60. rođendan, ali ga godine ne sprečavaju da svira, pesva, snima nove pesme i oduševljava publiku svojim glasom. Na bini ga je pratio njegov bend, a koncert je počeo pesmom “The Last Night On The Earth”. Publika ga je dočekala gromoglasnim aplauzom i roker im se zahvalio na srpskom jeziku.

Dvočasovni koncert Brajan je održao pred 8000 ljudi i pevao zajedo sa njima. Brajan je nekoliko puta okretao mikrofon ka publici, koja je rado prihvatila i pevala stihove zajedno sa njim. Inače, objava pevača pred puštanja karata u prodaju oduševio je njegove fanove. Brajan Adams je obećao da će od svake prodate ulaznice deo novca biti izdvojen sadnji drveća: “Jedna karta, jedno drvo”, rekao je pevač.

Zvuk najlepših balada u Štark areni 

Brajan Adams u Beogradu odsvirao je nekeod najlepših balada:

  • “The Last Night On Earth”
  • “Somebody”
  • “Can’t stop this thing we started”
  • “Run to you”
  • “Heaven”
  • “It’s only love”
  • “Cloud number nine”
  • “Have you ever really loved a woman”
  • „Everything I do” i mnoge druge numere.

 

“Shine A Light” turneja 

Turneja “Shine A Light” nosi ime po najnovijem albumu Brajana Adamsa. Predstavljanje albuma i turneja su zakazane za 2019. godinu u Evropi, 2020. godina rezervisana je za evropske gradove i Ameriku. Sledeći koncert će Brajan održati u Atini 18. novembra, potom u Sevilji, Lisabonu, Madridu, Barseloni, Milanu i Cirihu.

Brajan Adamas u Hali sportova 

Nedavno održani koncert Brajana Adamsa je njegovo drugo pojavljivanje pred beogradskom publikom. Prvi put je obradovao publiku u Beogradu koncertom u Hali sportova 28. novembra 2006. godine. Tada je pevač nastupao u Beogradu u okviru turneje “The Best Of”.

Publika je i tada imala priliku da uživa u popularnim baladama poznatog rokera, kao i singlovima pisanim za brojne filmove. Neki od njih su “Robin Hud”, “Tri musketara” i “Don Huan Demarko”. Brajan je tri puta bio nominovan za Oskara u kategoriji za filmsku muziku. 

Zanimljivosti o Brajanu Adamsku koje niste znali 

Brajan Adams je pevač bez skandala. Farmerke, bela majica i jedinstven glas su ono što ovog rokera čini prepoznatljivim. Međutim, Brajan ima nekoliko zanimljivih hobija i karakteristika, koje možda niste znali.

Brajan je poznat po svom humanitarnom radu, donacijama i borbi za prava životinja. Zbog toga ne čudi činjenica da je vegan. Takođe, Brajan se aktivno bavi fotografijom, pa su njegove slike objavljene u poznatim svetskim magazinima “Veniti fer” i “Harpsers bazar”, a 2004. godine je bio pozvan da fotografiše Elizabetu Drugu, englesku kraljicu.


Stan na dan Beograd

Tražite Stan na dan u Beogradu?

Na pravom ste mestu!
Porodica Rakočević u svojoj ponudi ima preko 30 luksuzno opremljenih stanova smeštenih u samom srcu Beograda.
Kompletnu ponudu apartmana možete pogledati na stranici: Stan na dan Beograd