Da li su vam potrebni apartmani za Novu godinu?

Nova godina u Beogradu predstavlja poseban doživljaj. Ulični ukrasi, novogodišnji štandovi, kuvano vino i topla čokolada, klizališta na otvorenom - doživeti Novu godinu u Beogradu predstavlja događaj za pamćenje. Ukoliko ste u potrazi za apartmanima za Novu godinu, obavezno požurite, jer su neki već rezervisani.

Doček Nove godine u Beogradu privlači veliki broj stranih turista i ljudi iz cele Srbije da dođu i osete novogodišnji duh glavnog grada. Programi za doček počinju da se objavljuju još tokom oktobra, kada kreću i rezervacije restorana i hotela za novogodišnje veče. Kako Beograd postaje centar novogodišnje noći, potraga za smeštajem za Novu godinu počinje veoma rano. Neki gosti se već krajem septembra informišu o raspoloživim apartmanima, a većina se popuni tokom oktobra. Zato, pronaći slobodan apartman za Novu godnu može biti pravi izazov ukoliko ne rezervišete na vreme.

Zbog čega je doček Nove godine u Beogradu poseban?

Doček Nove godine u Beogradu predstavlja zaista događaj, koji treba videti. Na platou ispred Narodne skupštine se postavljaju bine gde publiku tokom novogodišnje večeri zabavljaju popularna imena sa domaće muzičke scene i gde se u ponoć pušta vatromet i slavi dočen nove 2020. godine. Ono što je bitno spomenuti jeste da je ovaj događaj besplatan i da je svako dobrodošao. 

Ljubitelji provoda se češće odlučuju za doček Nove godine u Beogradu u restoranima ili hotelima. Goste restorana zabavljaju poznati srpski pevači do ranih jutarnjih časova. Cene rezervacija zavise od mesta proslave i pevača koji nastupa, a prosečne cene se kreću već od 30€. Kada je reč o luksuznim hotelima tu su cene znatno više.

Apartmani za Novu godinu

Ukoliko dolazite iz inostranstva ili drugog dela Srbije, biće vam potreban smeštaj za Novu godinu kako biste se na vreme odmorili i spremili za glamurozan doček Nove godine u Beogradu. Kada ukucate “Nova godina smeštaj”, pogledajte kojih 5 apartmana Vam preporučujemo.

Top 5 apartmana za Novu godinu

Apartman A21

Apartman A21 nalazi se u ponudi od preko 25 apartmana za Novu godnu, koji se mogu iznajmiti. Nalazi se u ulici Čika Ljubina broj 16. Apartman je smešten u blizini Trga republike, a Knez Mihailova ulica nalazi se na svega par minuta hoda. 

Reč je o dvosobnom apartmanu, koji može da ugosti najviše 4 osobe. Pogled iz apartmana se pruža na Akademski plato i Delisku česmu u Knez Mihailovoj. Gosti mogu peške stići do znamenitosti Beograda, kao što su Kalemegdan, Terazije, Trg republike i Zoološki vrt. 

Ukoliko dolazite sa malom decom, moguće je ubaciti i dečiji krevetac kako bi i najmlađim članovima boravak bio ugodan. Parking mesto je obezbeđeno uz doplatu od 10€ po danu. 

Apartman A26

Dalja ponuda apartmana za Novu godinu uključuje apartman A26 u ulici Vase Čarapića broj 3. Apartman je trosoban i ovde se može udobrno smestiti do najviše 5 osoba. Vasina ulica vodi od Narodnog pozorišta do Studentskog trga i paralelna je sa Knez Mihailovom ulicom. Odmah preko puta se nalazi Trg republike, a do Kalemegdana je potrebno svega nekoliko minuta hoda.

Blizina restorana, kafića i noćnih klubova čini ovaj apartman izuzetno traženim kada je reč o smeštaju za Novu godinu. Gostima su obezbeđeni bademantili i papuče u ovom apartmanu. Dečiji krevetac je takođe dostupan, kao i kod prethodnog apartmana. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom u Beograd, možete zakupiti parking mesto za 10€ po danu u blizini smeštaja.

Apartman A13 Freska

Apartman A13 je još jedan apartman za Novu godinu koji se može iznajmiti tokom novogodišnjih praznika. Nalazi se u ulici Cara Uroša broj 6a, u elitnom beogradskom naselju - Dorćol. U ovom delu grada nalaze se mnogi popularni restorani i kafići na dobrom glasu. 

Apartman je studio i dovoljan je za dve osobe. Ovaj luksuzan apartman na još luksuznoj lokaciji predstavlja sjajan izbor smeštaja za Novu godinu. Naročito ukoliko želite da romantično putovanje i doček Nove godine upotpunite smeštajem elegantnog enterijera i umetničkim detaljima. 

Apartman A32

Dvosobni apartman za Novu godinu može da primi najvišetroje ljudi. Nalazi se u Pariskoj ulici broj 14 u blizini Kalemegdanske tvrđave i Knez Mihailove ulice. Apartman je izuzetno funkcionalan i moderno opremljen, a sve detalje gosti mogu pogledati na našem sajtu.

Parking je, kao i kod većine apartmana koji se izdaju za Novu godinu, dostupan uz doplatu od 10€ po danu. Uz osigurano parking mesto, neće morati da brinete gde ostavljate svoj automobil niti da li ćete pronaći slobodno mesto. Takođe,  za svaki duži boravak obezbeđeni su i značajni popusti. 

Apartman A4

Još jedan od apartmana koji Vam preporučujemo za Novu godinu jeste apartman A4. Nalazi se u ulici Milovana Milovanovića broj 4. Reč je o studio apartmanu prediđenom za smeštaj do četiri osobe. Lokacija apartmana je u blizini Balkanse ulice, nekadašnje Železničke stanice i Zelenog venca. 

Iz apartmana se pruža fantastičan pogled na Savamalu i projekat Beograd na vodi. Za decu je predviđen dečiji krevetac, a svim gostima se na raspolaganju nalaze i papuče i bademantili. Tokom jutarnjih časova gosti mogu ispijati kafu na terasi sa pogledom na prelepu panoramu Beograda ili pak uveče odmarati u tišini.

U apartmanima za Novu godinu možete se spremiti za proslavu ili odmoriti nakon burne noći dočeka Nove godine u Beogradu. O cenama iznajmljivanja apartmana za Novu godinu možete se informisati na našem sajtu ili pozivom na broj telefona. Takođe, tokom novogodišnjih praznika postoji minimalan broj dana na koji se mora rezervisati, a to možete pogledati za svaki apartman pojedinačno.Za sva dodatna pitanja naš tim Vam stoji na raspolaganju. 

 


Stan na dan Beograd

Tražite Stan na dan u Beogradu?

Na pravom ste mestu!
Porodica Rakočević u svojoj ponudi ima preko 30 luksuzno opremljenih stanova smeštenih u samom srcu Beograda.
Kompletnu ponudu apartmana možete pogledati na stranici: Stan na dan Beograd