Kako urediti stan na dan?

Izdavanje stanova postaje sve veći trend kako u Evropi tako i u Srbiji. Beograd je posebno privlačna destinacija za turizam, kao i za sklapanje poslova. Beograd se može pohvaliti da ga turisti iz celog sveta rado obilaze i da se svake godine taj broj znatno povećava. Kako raste broj ljudi koji posećuju naš glavni grad, potreba za smeštajem raste. Turistima nije potreban samo smeštaj, neophodno je da taj smeštaj bude čist, uredan, odlično opremljen, povoljan i da se nalazi na dobroj lokacija. Otuda se i pojavio novi trend - stan na dan.

Pre nekoliko godina niko nije mogao ni da zamisli da će postojati drugi smeštaj od hotela ili hostela. Izdavanje privatnih apartmana i smeštaja danas je više nego prihvaćeno, pa turisti sve više na sajtovima za rezervaciju sve više gledaju deo sa apartmanima nego sa hotelima. Izdavanje o principu “Stan na dan” postao je izuzetno tražen i unosan posao. Iz tog razloga se i sve veći broj vlasnika apartmana odlučuje na privatno izdavanje, a svi postavljaju isto pitanje - kako urediti stan na dan?

Potpuna opremljenost

Stan na dan bi trebalo opremiti na način na koji biste opremili stan u kome živite. Dakle, potrebno je krenuti od udobnog nameštaja, jer je to i najvažnije. Udoban i kvalitetan nameštaj su ono što privlače i zadržavaju goste. Svakom vlasniku je cilj da od gostiju dobije odlične povratne informacije, da ga gosti preporuče i da se vrate.

Odlična opremljenost kuhinje je jedna od obaveznih stavki - posuđe i moderni uređaji. Gosti često koriste kuhinju kako bi samostalno spremali svoje obroke i tako obavljali svoje svakodnevne rutine. Stan na dan bi trebalo da bude prilagođen i deci, ako su porodice Vaša ciljna grupa. Većina vlasnika obraća pažnju i na opremljenost kupatila. Pored osnovnih potrepština, mnogi vlasnici obezbeđuju gostima i sapune, šampon, gel za tuširanje ili fen.

Čistoća i održavanje

Stan na dan mora uvek biti čist i uredan. Čisti peškiri i čista posteljina su osnova za svako dobro ugostiteljstvo i na tome nikada ne treba štedeti. Takođe, gosti koji rezervišu duži boravak u Vašem apartmanu i trebalo da imaju uračunato čišćenje nakon nekoliko dana o čemu je najbolje dogovoriti se sa gostima. Rakoč apartmani se posebno ističu po čistoći i redovnom održavanju, čak i kada nema gostiju.

Parking mesto

Stan na dan bi trebalo da ima i obezbeđeno parking mesto, iako to nije obavezno. U Beogradu je često teško pronaći slobodan parking, pa je najbolje rešenje da gostima obezbedite jedno. To će najvše odgovarati roditeljima sa decom, kao i svim gostima koji se u Beogradu ne snalaze najbolje. 

Svaki stan na dan iz naše ponude ima obezbeđeno parking mesto, koje se doplaćuje između 5€ i 10€ po danu.

Internet i kablovska televizija

Danas je gotovo nemoguće zamisliti mesto gde nema interneta. Svaki gost očekuje da će imati dostupan internet, pogotovo gosti koji dolaze iz inostranstva. Kvalitetan WiFi omogući će gostima ne smetan boravak. Mnogi gosti vole pred spavanje da pogledaju vesti ili dobar film na televiziji, pa je potrebno da im tako nešto i obezbedite.

Klima uređaj

Klima uređaj će poslužiti gostima da se rashlade tokom letnjih dana, ugreju tokom zime i da jednostavno promene vazduh dok se nalaze u stanu. Osim klima uređaja, neki vlasnici obezbeđuju gostima grejalicu, peglu za veš ili vešalice za odeću.

Posebna ponuda koja će Vas izdvojiti

Posebna ponuda koja će Vas izdvojiti iz velike ponude privatnog smeštaja je jedan veliki plus. Bilo da se radi o čokoladicama na jastuku, bademantilima, prevozu od aerodroma do smeštaja, obezbeđen doručak, obezbeđen rent a car ili preporuka za restorane i kafiće u Beogradu će sigurno ostaviti pozitivan utisak kod gostiju.

Po čemu se ističu Rakoč apartmani?

Naš tim veruje da su gosti naše najveće blagu i u skladu sa tim se i ophodimo prema njima. Verujemo da lepa reč sva vrata otvara i trudimo se da ispunimo svaki zahtev naših gostiju. O tome najbolje govori činjenica da smo do sada ugostili gotovo 3.000 zadovoljnih klijenata.

Svaki stan na dan iz naše ponude je opremljen sa posebnom pažnjom, modernog je dizajna i vrlo kvalitetnog nameštaja. Posebnu čar svakom stanu daju umetnički detalji. Kompletnu ponudu smeštaja možete pogledati na stranici Apartmani Beograd.


Stan na dan Beograd

Tražite Stan na dan u Beogradu?

Na pravom ste mestu!
Porodica Rakočević u svojoj ponudi ima preko 30 luksuzno opremljenih stanova smeštenih u samom srcu Beograda.
Kompletnu ponudu apartmana možete pogledati na stranici: Stan na dan Beograd