Koncert Nataše Bekvalac

Nova godina počela je najavom spektakularnih koncerata u Štark Areni i Sava centru. Nakon velikog uspeha legenddarnog Zdravka Čolića nakon održanih šest koncerata, nova 2020. godina doneće još više zabave, muzike i sjajnih performansa. Jedan od velikih najavljenih nastupa ove godine svakako jeste i koncert Nataše Bekvalac. Popularna pevačica najavila je dugo očekivani koncert, kojim će obeležiti 20 godina uspešne karijere.

Koncert za Dan zaljubljenih 2020.

Koncert Nataše Bekvalac rezervisan je za Dan zaljubljenih, 14. februara u Štark Areni za 21 čas pod nazivom “S.O.S Za Ljubav”. Jedna od naših najpopularnijih pop pevačica najavila je pravi spektakl kojim će ispitati i pomeriti svoje granice. Kako je rekla, ovo će biti istinski test za nju. Najavljen je ozbiljan scenski i muzički spektakal kakv publika do sada nije imala prilike da vidi. Na pripremi koncerta radi izuzetan tim profesionalaca, koji čine reditelji, scenografi, koreografi, plesači, frizeri, šminkeri i stilisti.

Koncert Nataše Bekvalac trajaće dva i po sata prema programu koji su osmislili najpriznatiji producenti. Spektakl nikoga neće ostaviti ravnodušnim, posebno jer će svaka pesma biti urađena u potpuno novom aranžmanu, a ceo repertoar koncerta je kreiran tako da nema predaha i sedenja.

Ostaje nam samo da željno iščekujemo koncert Nataše Bekvalac i strpljivo sačekamo da saznamo ko će biti gosti iznenađenja!

Koncert Nataše Bekvalac - Ulaznice

Ulaznice za koncert Nataše Bevalac se prodaju prema istaknutim cenama:

  • ULTRA FAN PIT - 2.490
  • PARTER I - 790
  • PARTER II - 990
  • NIVO 200 - 
  •            sektori bliže bini - 2.490
  •            ostali sektori - 1.490
  • NIVO 400 - između 990 i 1.190

 

Da li Vam je potreban smeštaj tokom koncerta?

Koncert Nataše Bekvalac privukao je pažnju mnogih obožavatelja, koji dolaze iz svih krajeva naše zemlje, kao i regiona. Mnogim posetiocima je iz tog razloga potreban smeštaj kako bi se na miru spremili za koncert i sutradan se odmorili od njega. Naši apartmani su dobrim delom već rezervisani tokom Dana zaljubljenih zbog koncerta naše velike zvezde. Ukoliko je i Vama potreban smeštaj, požurite i rezervišite svoj na vreme. Detaljnu ponudu pogledajte na stranici Apartmani Beograd.


Stan na dan Beograd

Tražite Stan na dan u Beogradu?

Na pravom ste mestu!
Porodica Rakočević u svojoj ponudi ima preko 30 luksuzno opremljenih stanova smeštenih u samom srcu Beograda.
Kompletnu ponudu apartmana možete pogledati na stranici: Stan na dan Beograd