Koncerti u 2020: Spektakl koji ne smete propustiti

U novoj 2020. godini nas očekuju brojni koncerti sjajnih domaćih i svetskih zvezda. Cela godina je ispunjena više nego zanimljivim sadržajem, odličnim izvođačima, dobrom muzikom i još boljom atmosferom. Beograd je poznat kao poznata lokacija gde svetske zvezde rado dolaze, jer ovakvu publiku retko gde sreću. Koncerti su jedan detalj koji održava ovaj grad živim. Ljubitelji muzike, dobrog provoda i performansa mogu da odahnu, jer će koncerti u 2020. godini prevazići sva njihova očekivanja!

Prethodnu godinu obeležili su koncerti legendarnog Zdravka Čolića, koji je publiku iznenadio rekordnim brojem koncerata u decembru mesecu. Da li će ova godina biti podjedanko dobra, ostaje nam da saznamo!

Izdvojili smo za Vas nekoliko favorita za 2020. godinu. 

 

Luka Šulić: “Četiri godišnja doba”

U Sava centru 06. febrauara nastupiće Luka Šulić, popularan violončelist iz dvojca 2Cellos. Luka Šulić će samostalno nastupiti u Sava centru i na pravi način obeležiti početak svoje solo karijere. Mladi muzičar je inače prvi muzičar u istoriji, koji je izveo “Četiri godišnja doba” od Vivaldija u aranžmanu za solo violončelo. Publiku očekuju jedinstveni performansi popularnog muzičara i njegovog orkestra. Ulaznica u prodaji ima još malo, a cene se kreću od 2.300 dinara na više.

Balkanopolis & prijatelji

Samo nekoliko dana nakon Luke Šulića, 08. februara u Sava centru nas očekuje koncert Balkanopolisa & prijatelja. Veliko ime Balkanopolisa, Slobodan Trkulja, zajedno sa svojim sastavom “Balkanopolis” izvešće pred publikom muzku inspirisanu tradicijom Srbije i Balkana. Još veći spektakl predstavlja lista muzičara iz Kine, koji će upotpuniti ovaj događaj. Za ulaznice je potrebno izdvojiti 1.500 dinara ili više.

Nataša Bekvalac: “S.O.S Za Ljubav” 

Svoju uspešnu karijeru i 20 godina na muzičkoj sceni popularna pevačica Nataša Bekvalac proslaviće koncertom u Štark Areni 14. februara. Nataša Bekvalac je najavila do sada nezapamćeni muzičko-scenski spektakl o kome će se još dugo pričati. Svaka pesma, koju će izvoditi, biće u potpuno novom aranžmanu. Koncert će trajati dva i po sata, a repertoar publici neće dati vremena da predahne. Karte su skoro pa rasprodate, a pevačica je na svom instagram profilu obradovala svoje fanove lepim vestima da će određeni broj karata biti ponovo u prodaji. Cene ulaznica se kreću od 990 dinara na više.

Josipa Lisac

Koncerti u 2020. godini neće proći bez nastupa Josipe Lisac. Mesec ljubavi upotpuniće svojim koncertom u Sava centru zakazanim za 14. februar. Publiku nikada nije ostavila ravnodušnom i mnogi je smatraju izuzetno autentičnom, avangardnom i ženom van svog vremena. Specifičnim glasom osvojila se srca velike publike, koja će je i ovoga puta dočekati u Sava centru. Cene ulaznica za koncert Jospie Lisac iznose 1.800, 2.100, 2.500 i 2.800 dinara.

Gipsy Kings

U Sava centru se nastavlja dobra atmosfera koncertom Gipsy Kings-a 19. februara. U Velikoj sali Sava centra publika će imati prilike uživo da sluša autentičan zvuk ovog krajnje neobičnog benda. Ljubitelji salse, rumbe i flamenka ne smeju propustiti ovaj spektakl. Gipsy Kings se može pohvaliti da je jedna od francuskih bendova sa najprodavanijim albumima na celom svetu. Cene ulaznica su 2.900, 3.300, 3.600 i 3.900 dinara. 

Jura Stublić & Film

Ove godine godine februar ima 29 kada kada je zakazan i koncert ličnosti koja je obeležila osamdesete godine. Koncert Jure Stublića i Filma zakazan je za 29. februar u Domu omladine Beograda. Zagrebačka grupa stekla je veliku popularnost, pa je obožavatelje najava koncerta veoma obradovala. Koncertom u Beogradu proslaviće 40 godina više nego uspešne karijere i popularnih hitova. Ukoliko želite da uživo čujete “Zamisli život”, “Mi nismo sami”, “Pjevajmo do zre”, “Srce na cesti” i “Sjećam se prvog poljupca”, kupite ulaznicu dok su još u prodaji od 1.200 dinara.

Lexington bend

U Štark areni Lexington bend obeležiće 15 godina karijere. Treći po redu solistički koncert popularnog benda zakazan je za 08. mart. Ulaznice su puštene u prodaju još prošle godine kada su se gotovo i rasprodale. Ostalo je još svega nekoliko mesta i zato požurite da ugrabite svoju! Tribine za publiku raspoređene su na nekoliko sektora, a cene se kreću od 1.000 dinara pa na više.

Ara Malikian

Sa velikom ponosom se možemo pohvaliti da će Beograd imati jedinstvenu priliku da ugosti specifičnog umetnika. Ara Malikian je ime koje se ne zaboravlja, jer je reč o neverovatnom virtuozu na violini. Publiku očekuje argentinski tango, španski flamenko, arapske i jevrejske note i romska muzika. Koncert će se održati 14. marta u Sava centru, a karte možete kupiti po ceni od 2.000, 2.800, 3.900 i 4.600 dinara.

Električni orgazam

Legendarna rok grupa “Električni orgazam” obeležiće koncertom u Beogradu 40 godina postojanja. Bend, koji je ostao poznat po karakterističnom tvrdom zvuku srešće se sa publikom i obožavateljima u Kombank dvorani 19. marta. Događaj predstavlja jedinstvenu priliku da se publika sretne oči u oči sa Srđanom Gojkovićem Giletom i podseti se ritma “novog talasa”. Nemojte propustiti jedinstvenu priliku da čujete uživo hitove koji volite. Za početak, izdvojte svega 1.200 dinara za ulaznicu.

Sanja Ilić & Balkanika

Krajem meseca nas u Kombank dvorani očekuje koncert Sanje Ilić i Balkanike. Prestupna godina biće godina obeležavanja jubileja velikih imena sa domaće muzičke scene, baš kao i 20. marta. Koncert je zakazan u Kombank dvorani sa početkom u 20 časova. Muzički sastav “Balkanika” i Sanja Ilić će koncertom obeležiti 20 godina uspešnog rada. Balkanici se duguje izuzetno poštovanje s obzirom na to da je na zaista autentičan način oživela kulturno naselje Srbije i čitavog Balkana. Budite deo ovog spektakla kupovinom ulaznice vreć od 1.500 dinara.

Nipplepeople

Pop scenu je danas teško zamisliti bez popularnog dvojca “Nipplepeople”. Njihov koncert zakazan je za 20. martr u Domu omladine Beograda. Publiku svaki put oduševe skrivena lica i neobične makse što ovaj sastav čini posebno atraktivnim. Njihova muzika predstavlja gotovo nemoguću kombinaciju urbanog, elektronskog i tradicionalnog zvuka. Cene ulaznica za ovaj događaj se kreću već od 900 dinara.

Lara Fabian

Pop zvezda Lara Fabijan posetiće Beograd u okviru turneje “50 World Tour”. Koncert je zakazan za 10. maj u Štark areni. Turneju i koncert pop pevačice održaće povodom svog 50. rođendana i 30 godina uspešne karijere. Pevačice belgijsko-italijanskog porekla predstaviće u Beogradu svoj novi album “Papillion”, koji je još jedan u nizu od 14 uspešnih i popularnih studijskih albuma. Ulaznice Vas čekaju na biletarnici Štark arene po ceni od 2.900 dinara.

Nick Cave and The Bad Seeds

U junu nas očekuje zaista veliki i dugo očekivani spektakl. Beograd će posetiti Nik Kejv! Svetski popularan kantautor posetiće Beograd u okviru prolećne evropske i britanske turneje. Koncert je zakazan za 04. jun u Štark areni. Ulaznice su se gotovo rasporadle čim je najavljeno da će nastupati u Beogradu. Proverite da li još uvek ima ulaznica po ceni od 3.300 dinara.

 

Smestite se u Beogradu…

Nemojte doći u situaciju da propustite koncert omiljenog izvođača samo zato što niste bili sigurni da li ćete naći smeštaj u Beogradu da prenoćite nakon koncerta. Naši apartmani Vam uvek stoje na raspolaganju, posebno tokom koncertnih nedelja. Imaćete prliku da boravite u udobnim, komfornim, prostranim i moderno uređenim apartmanima nakon odlično provedenog vremena na koncertu. Kompletnu ponuvu apartmana pogledajte na stranici Apartmani Beograd. Očekujemo Vas!


Stan na dan Beograd

Tražite Stan na dan u Beogradu?

Na pravom ste mestu!
Porodica Rakočević u svojoj ponudi ima preko 30 luksuzno opremljenih stanova smeštenih u samom srcu Beograda.
Kompletnu ponudu apartmana možete pogledati na stranici: Stan na dan Beograd