Na putovanju sa kućnim ljubimcima: 10 pet friendly ugostiteljski objekti Beograd

Kućni ljubimci su najbolji čovekovi prijatelji. Zbog čega ne bi i oni sa nama izašli na kafu, ručak ili kupovinu? Lista pet friendly ugostiteljskih objekata Beograd se stalno priširuje, tako da sada možete prošetati svog ljubimca i ući sa njim u kafić, restoran ili tržni centar.

Tržni centri, kao što su Delta city ili Ušće šoping centar u Beogradu, imaju precizne propise za visinu i kilažu psa koji se mogu dovesti u šoping centar. Kafići su često najlabaviji sa takvim zahtevima, a u nekim restoranima je dozvoljeno prirustvo kućnih ljubimaca isključivo napolju kako se dlake ne bi mešale sa hranom. 

Tokom proleća i leta, kada se otvore bašte ugostiteljskih objekata, mogu se videti različite rase pasa kako uživaju u zracima sunca među ljudima. Maloj deci je to posebno interesantno, pa ljubimci nikad ne prođu neopaženo. Međutim, kućni ljubimci mogu tokom čitave godine ulaziti sa Vama u pojedine objekte. Koji su to pet friendly kafići Beograd i pet friendly restorani Beograd?

Pet friendly kafići Beograd

Predstavljamo Vam listu top 5 pet friendly kafića Beograd.

SMOKVICA

Smokvica je kafić smešten u nekoliko lokala - na Adi Ciganliji, Molerovoj, Jovanovoj ulici i ulici Kralja Petra, Zemun Parku i Airport City-ju. U “Smokvicu” svraćaju gosti koji žele da popiju dobru kafu, limunadu sa svežom nanom i ukusan doručak. Ovaj kafić ima svoje restorane, poslastičarnicu i keternig. Ljubimci su više nego dobrodošli, a uz pomoć Smokvica tima možete isplanirati i organizovati venčanja i druge vrste proslava.

BLAZNAVAC 

Kafe bar “Blaznavac” se nalazi na uglu ulica Knjeginje Ljubice i Gospodar Jevremove. Kafić upečatljivog enterijera sa neobično uređenom baštom postao je omiljeni objekat za isprobavanje koktela i domaćih kolača. Vaši kućni ljubimci mogu uživati u šarenoj bašti i slikama poznatih umetnika.

COFFEE ROOM PALACE

Na listi pet friendly kafići Beograd se nalazi i kafeterija na Topličinom vencu. Osim što posetioci ovde mogu probati razne vrste kafe, Coffee Room Palace ima i poslastičarnicu. Ovde možete kupiti torte, veganske kolače, macarons, domaće praline i kolače, krem namaze i čokolade raznih ukusa. Vašeg ljubimca ugostiće veoma ljubazno osoblje kafića.

WITCH BAR

Da li možete da ispijate koktele dok je Vama vaš četvoronožni ljubimac? Moguće je u Witch baru u Pariskoj ulici broj 13. Ovde možete probati koktele neobičnog imena pravljene po tajnim receptima barmena.

PASSENGERS

U Siminoj ulici broj 5 se nalazi poslednji kafić sa naše liste pet friendly kafića Beograd, a to je “Passengers” bar. Ovo je mesto gde se posetioci mogu opustiti uz čašu vina ili domaćeg piva “Kaš”. Dobra vest je što se ovde možete opustiti u prisustvu svog ljubimca.

Pet friendly restorani Beograd

Predstavljamo Vam top 5 pet friendly restorana Beograd.

MARUKOSHI

Japanski restoran “Marukoshi” se nalazi u Kapetan Mišinoj ulici broj 37. Ovaj restoran ima odvojene prostorije za pušače i nepušače, a ljubimci su više nego dobrodošli. Ovde možete probati japanska piva, vina, rakiju i sake. Ljubimci su dobrodošli, jer su vlasnici restorana veliki ljubitelji životinja.

VOULEZ-VOUS

Restoran “Voulez-vous” je izuzetno popularan restoran. Smešten u ulici Đorđa Vajferta broj 52, nalazi se na našoj listi pet friendly restorana Beograd. Restoran se nalazi na Vračaru, jednom od elitnih beogradskih naselja. Svog psa možete prošetati pored Hrama Svetog Sava ili Slavija i potom otići na kafu ili ručak sa prijateljima i svojim ljubimcem.

KOVAČ

“Kovač” je restoran sa dugom tradicijom postojanja. Nalazi se u ulici Bulevar oslobođenja na opštini Voždovac. U blizini restorana se nalaze stadioni fudbalskih kluba Partizan i Crvena zvezda, nekoliko fakulteta, privatnih klinika i naselje Banjica. Restoran na meniju ima izuzetnu ponudu domaćih i stranih vina, a poznat je po organizovanju vinskih večeri.

FRANŠ

Restoran “Franš” se ubraja u veoma ekskluzivne restorane u Beogradu, gde izlaze poznati i ugledni ljudi. Restoran se nalazi u ulici Bulevar oslobođenja broj 18a, kod auobuskih stajališta Franše D’Eperea. Objekat krasi izutean enterijer sa bogatim menijem. Svako jelo možete upariti sa nekim od 15 vrsta vina koja su u ponudi.

ŠARAN

“Šaran” spada u najbolje riblje restorane u Beogradu i poslednji je na našoj listi pet friendly restorana Beograd. Nalazi se na Zemunskom keju u neposrednoj blizini Gardoš kule. Na meniju se nalaze svi specijaliteti kojih se možete setiti uz koje ide i izbor odličnih vina. Zemunski kej je šetalište gde ljudi svaki dan šetaju svoje ljubimce i uživaju u pogledu na reku.

Lista pet friendly objekti Beograd uključuje još ugostiteljskih objekata gde su Vaši ljubimci dobrodošli. Izdovojili smo za Vas 5 pet friendly kafića Beograd, kao i 5 pet friendly restorana Beograd u kojima možete povesti svoje ljubimce.


Stan na dan Beograd

Tražite Stan na dan u Beogradu?

Na pravom ste mestu!
Porodica Rakočević u svojoj ponudi ima preko 30 luksuzno opremljenih stanova smeštenih u samom srcu Beograda.
Kompletnu ponudu apartmana možete pogledati na stranici: Stan na dan Beograd