Najbolji izbor dvosobnih apartmana Beograd

Iznajmljivanje apartmanskog smeštaja se u Beogradu obavlja iz različitih razloga. Beograd obilaze turisti kao popularnu turističku atrakciju, ali i ljudi iz cele Srbije. U Beogradu se održavaju najrazličitije manifestacije, festivali i veliki koncerti. Umetničke izložbe, promocije knjiga, predstave i filmovi su još deo razloga zbog čega Beograd okuplja toliki broj posetilaca. Sportske manifestacije, međunarodna takmičenja i fudbalske utakmice su samo nastavak. Osim toga, u Beogradu se nalaze najvažnije državne institucije i veliki broj državnih i privatnih klinika.

Dvosobni apartmani Beograd jesu odlično rešenje za svaki problem kada je smeštaj u pitanju. 

Dvosobni apartmani Beograd predstavljaju ponudu apartmana, koji mogu ugostiti do 4 osobe. Apartmani u našoj ponudi se nalaze u centru grada, tako da su sva gradska dešavanja i bitne ustanove u blizini smeštaja. Na taj način nećete morati da brinete o pronalasku smeštaja niti o njihovoj lokaciji. U nastavku Vam predstavljamo listu najtraženijih dvosobnih apartmana Beograd.

Apartman A16

Apartman A16 je prvi sa naše liste dvosobnih apartmana Beograd. Nalazi se u ulici Cara Uroša broj 8. Na svega nekoliko minuta hoda od apartmana se nalaze Kalemegdanski park, Beogradski zoološki vrt, Bajrakli džamija i Jevrejski istorijski muzej. 

Ovaj dvosobni apartman Beograd je predviđen za udoban boravak najviše 3 osobe. Nalazi se na V spratu zgrade, koja ima lift. Smeštaj je prilagođen i osobama sa invaliditetima upravo zbog lifta. Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom je obezbeđena garaža uzdoplatu od 10€ po danu. Ukoliko je reč o dužem boravku obezbeđeni su i dodatni popusti.

Apartman A10

Apartman A10 se nalazi u blizini samog centra grada u ulici Maršala Birjuzova broj 49. Stan spada u dvosobne stanove Beograd i predviđen je za noćenje najviše 3 osobe. Drveni elementi sa nameštajem u sivim i ljubičastim tonovima upotpunjuju se umetničkim detaljima u apartmanu. 

U apartmanima će svakog gosta dočekati papuče i bademantili i parking mesto za koje je potrebno doplatiti 10€. Rakoč apartmani su opremljeni sa posebnom pažnjom, tako da odgovaraju svačijim potrebama. Na primer, ukoliko dolazite sa malom decom, njima mogu biti obezbeđeni dečiji kreveci. U apartmanu postoji i kuhinja gde roditelji mogu spremati obroke svojim najmlađim članovima. 

Apartman A14

Na 3. mestu liste dvosobnih apartmana Beograd se nalazi apartman A14. Lociran je na Obilićevom vencu 3a. Obilićev venac zajedno sa Knez Mihailovom ulicom predstavlja pešačku zonu i zaštićeni spomenik. Apartman A14 se nalazi u okolini popularnih restorana i kafića, gde se tokom letnjih večeri iz svakog od njih može čuti živa muzika. 

U Apartmanu A14 može udobno boraviti 4 osobe. Dodatak apartmana predstavlja i privatan spa odeljak - sauna. Korišćenje saune nije potrebno dodatno plaćati. Takođe, niko ne može ograničiti vreme upotrebe saune, te je gosti mogu koristiti tokom čitavog boravka. Prediđeno parking mesto se može doplatiti 10€, a na Obilićevom vencu se nalazi javna garaža gde možete naći slobodno mesto za parkiranje.

Apartman A17

Apartman A17 je smešten na Obilićevom vencu, kao i prethodni apartman. Predviđen je za boravak 4 osobe. Za razliku od prethodnog apartmana, ovaj dvosobni apartman Beograd nema saunu. Sve prostorije su odvojene vratima, tako da će svaki gost imati garantovanu privatnost. Iznajmljivanje apartmanskog smeštaja nudi veću privatnost generalno u odnosu na hotele. Apartman pripada samo gostu od početka do kraja njegovog boravka.

Za Apartman 17 se najčešće odlučuju gosti koji vole gradsku svakodnevicu i kojima je važna blizina centra grada. Gosti koji vole luksuzan smeštaj i koji žele nešto više od svog boravka, mogu pogledati sve apartmane u našoj ponudi, jer su sinonim za luksuz.

Apartman A18

Moderne boje i savremen dizajn čine apartman A18 izuzetno poželjnim za iznajmljivanje. Nalazi se na Dorćolu, jednom od elitnih beogradskih naselja, u ulici Dositejevoj broj 13. Ovaj apartman može da ugosti najviše 4 osobe. Kao iu svim ostalim apartmanima iz naše ponude, gosti mogu pronaći fen, deo kozmetike i sredstva za čišćenje, tako da ništa od navedenog ne moraju nositi sa sobom. 

Cilj iznajmljivanja Rakoč apartmana jeste da se svaki gost oseća udobno kao kod svoje kuće i kada se nalazi daleko od nje. Uz relativno povoljne cene iznajmljivanje dvosobnih apartmana Beograd nikada nije bilo jedostavnije. Ukoliko se odlučite i za parking mesto, naznačite nam pri rezervaciji i biće Vam obezbeđeno.

 


Stan na dan Beograd

Tražite Stan na dan u Beogradu?

Na pravom ste mestu!
Porodica Rakočević u svojoj ponudi ima preko 30 luksuzno opremljenih stanova smeštenih u samom srcu Beograda.
Kompletnu ponudu apartmana možete pogledati na stranici: Stan na dan Beograd