Noćni provod u Beogradu

Da li ste čuli da je Beograd “grad koji nikad ne spava”? To se najviše odnosi na bogat noćni život po kome je glavni grad nadaleko poznat. Večernji izlazak ovde nikada nije samo večernji izlazak, jer uvek podrazumeva odličnu muziku, veselu atmosferu i provod do ranih jutarnjih sati. Nije retka pojava da posetioci za jedno veče obiđu i nekoliko lokala. Turisti rado dolaze u Beograd kako bi iskusili čuveni noćni provod u Beogradu. Predlažemo Vam listu od 10 najpopularnijih mesta za večernji izlazak.

Noćni klubovi: Top 4 najpoznatija kluba za izlazak

Noćni klubovi su najaktuelniji tokom zimskog perioda kada se žurke sa splavova sele u zatvoreni prostor. Neki od najpoznatijih su:

The Bank

The Bank je jedan od novijih beogradskih klubova smešten na popularnoj lokaciji za noćni provod, a to je Beton hala. U klubu The Bank se okupljaju ljubitelji RnB muzike, kao i House muzike. Svako veče u klubu ima svoju određenu temu, a publiku zabavljaju poznati domaći i strani DJ-evi do radnih jutarnjih časova.

Hype

Klub Hype se nalazi u ulici Karađorđeva broj 46 i gleda na novo beogradsko naselje Savamalu i Beton halu - srce noćnog provoda u Beogradu. Ovde se tokom jeseni i zime mogu čuti zvuci RnB i House muzike. Hype je poznat klub gde će uživati ljubitelji elektronske muzike, a mesto je poznato po opremljenosti najmodernijom rasvetom i ozvučenjem.

Gotik

Klub Gotik postao je poznat po pevačima narodne i pop muzike, koji rado nastupaju pred brojnom publikom. To su neka od poznatih imena kao što su Maja Berović, Nikolija, Jala, Buba, Nataša Bekvalac, Aleksandra Prijović i mnogi drugi. Osim dobre lokacije goste privlači moderno uređen enterijer kluba.

Komitet Beton hala

Beton hala predstavlja sam centar dobre zabave u Beogradu. Klub Komitet je nešto novijeg datuma i privukao je pažnju velikog broja gostiju odmah po otvaranju zbog vrhunske ponude hrane i pića. Komitet neguje tradiciju nastupanja najboljih pop i rok bendova, koji zabavljaju publiku do ranog jutra. Klub Komitet je spojio deo za goste koji vole da uživaju u irnijoj atmosferi uz odličnu večeru i deo za goste koji dolaze zbod noćnog provoda.

Top 3 splava u Beogradu

Tokom letnje sezone su u Beogradu popularni izlasci na splavove. Među njima smo izdvojili 3 najposećenija.

Splav Kartel

Splav Kartel je nedavno otvoren splav, koji se nalazi na Ušću zajedno sa drugim popularnim beogradskim splavovima. Lokacija splava je izuzetna, jer se pruža pogled na Beogradsku tvrđavu i Sabornu crkvu. Poznati pevači i bendovi narodne i pop muzike su zaduženi za vrhunske žurke na Kartelu.

Splav Tag

Splav Tag nudi raznovrsniji izbor muzike - narodnu, rok i pop muziku. Nalazi se takođe na Ušću, ali se od svoje konkurencije razlikuje po mnogo čemu. Splav Tag je otvoren tokom celog dana kada se gosti mogu rashladiti pored reke i probati neke od koktela i pića po specijalnim receptima. Pored toga, splav Tag je u svoj meni uvrstio zdravija jela za sve one koji vode računa o svojoj ishrani.

Splav River

Splav River je prošle godine premešten na novu lokaciju i sada se nalazi na adresi Ušće bb. Godinama unazad važio je za najpopularnije mesto za izlazak gde su se mogli čuti nastupi najvećih zvezda srpske pevačke scene što se do danas nije promenilo.

Najbolje 3 kafane za noćni provod

Kafana Tarapana

Kafana Tarpana je godinama unazad poznato mesto za dobar provod u gradu. Na veoma maštovit način je spojila odličnu muziku, stari boemski izgled kafane i elemente modernog kluba, pa se često naziva i klub kafana Tarapana. Lokal se nalazi preko puta Glavne pošte i Narodne Skupštine što je čini centrom dešavanja u Beogradu.

Gradska kafana 

Gradska kafana se nalazi nedaleko od mosta Gazela što je čini lakom za nalaženje. Enterijer je urađen po uzoru na nekadašnje stare beogradske kafane, ali uz modernu rasvetu i ozvučenje. Od muzike se ovde mogu čuti poznate boemske pesme, kao i najaktuelniji hitovi modernih pevača.

Na vodi kafana

Na vodi kafana je svojevrsna mešavina splava i kafane. Od ostalih kafana se izdvaja time što je smeštena na reci, a od splavova se izdvaja po kafanskoj atmosferi. Na vodi kafana ima kapacitet da ugosti veliki broj ljudi, koji vole da uživaju u kafanskim pesama i modernom enterijeru.


Stan na dan Beograd

Tražite Stan na dan u Beogradu?

Na pravom ste mestu!
Porodica Rakočević u svojoj ponudi ima preko 30 luksuzno opremljenih stanova smeštenih u samom srcu Beograda.
Kompletnu ponudu apartmana možete pogledati na stranici: Stan na dan Beograd