Porast broja privatnih apartmana u Beogradu

Godinama unazad Beograd poseti veliki broj turista iz Srbije i sveta. Neki od njih ostaju kratko, dolaze na poslovni put ili izlet. Poznate svetske zvezde ovde gostuju na koncertima, a od skoro su ulice Beograda postale popularne lokacije za snimanje stranih filmova. 

Usled velikog prometa turista i stranaca tokom godine primetan je porast broja iznajmljivanja privatnih apartmana u Beogradu. Hotelski smeštaj često nije dovoljan za sve brojne goste ili ne predstavlja svima dostupnu opciju. Pozitivni utisci korisnika apartmanskog smeštaja pomogao je da se shvati zbog čega privatni smeštaj sve više dobija na značaju i koje su njegove prednosti. Vlasnici, kao i gosti, imaju svoje razloge za izdavanje stanova, a samo neki od njih prikazani su u nastavku.  

Povoljna opcija

Jedan od mogućih razloga porasta broja privatnih apartmana u Beogradu jesu pristupačne cene. Niske cene smeštaja su ujedno i velika prednost apartmanskog smeštaja u odnosu na hotele. Gosti na ovaj način mogu za manji budžet dobiti izuzetno opremljene apartmane, a novac bolje potrošiti na obilazak grada ili dobar provod.

Brza rezervacija

Rezervacija privatnih apartmana moguća je već danas za danas. Drugi vid smeštaja se mora zakazati znatno unapred što otežava planiranje svakom ko se iznenadno nađe u Beogradu.

Koji su najčešći motivi vlasnika apartmana?

Laka zarada od izdavanja apartmana predstavlja najčešći motiv. Gosti apartmana plaćaju smeštaj direktno po dolasku. Za boravak od nekoliko dana vlasnici obezbeđuju značajan popust što privlači veliki broj rezervacija. Nekim vlasnicima iznajmljivanje predstavlja dodatni posao i dodatan izvor zarade. 

Vlasnici apartmana nekada nude i usluge odlaska po goste na aerodrom, večere ili pozajmljivanje bicikla kako bi što bolje ugostili posetioce i privukli ih što više.

Problemi vlasnika prilikom iznajmljivanja

Iako predstavljaju dobar izvor zarade, apartmani zahtevaju dosta ulaganja. Često se dešava da vlasnici brzo odustanu iz nekoliko razloga. Naime, svakodnevno održavanje, uređivanje i opremanje apartmana predstavlja priličan izdatak. Sa druge strane, pored ovoga, potrebno je i znatno više vremena da se apartmani dobro rangiraju. Zbog svega toga, vlasnici nekada nemaju dovoljno vremena za dobru uslugu; pogotovo oni kojima je to samo dodatan posao. Često je i manjak stalnih gostiju još jedan od izvora problema stanodavaca.

Šta je to što Rakoč apartmane izdvaja od drugih?

Rakoč apartmani se trude da se svakom gostu maksimalno posvete. Porodična firma ima na raspolaganju ekskluzivni apartmanski smeštaj u samom centru Beograda. Vlasnici svu svoju pažnju polažu ka dobrodošlici svakog gosta i trude da svakome ko se nađe u Beogradu pruže najbolju uslugu kada je u pitanju luksuzni smeštaj. Sa više od 30 apartmana na raspolaganju i gotovo 3000 zadovoljnih posetilaca Rakoč apartmani izdvojili su se zbog kvalitetne usluge.


Stan na dan Beograd

Tražite Stan na dan u Beogradu?

Na pravom ste mestu!
Porodica Rakočević u svojoj ponudi ima preko 30 luksuzno opremljenih stanova smeštenih u samom srcu Beograda.
Kompletnu ponudu apartmana možete pogledati na stranici: Stan na dan Beograd