Stan na dan - iznajmljivanje u slučaju renoviranja Vašeg stana

Jesen je odlično vreme za renoviranje stana. Priroda menja svoje boje, što mnogima pruža inspriaciju za promene u sopstvenom stanu. Renoviranje ne predstavlja lak posao, jer podrazumeva mnogo truda, izbora, majstora i prašine, ali krajni rezultat uvek bude vredan svih muka. 

Uređivanje enterijera zahteva određeno vreme, strpljenje i novac kako bi renoviranje bilo potpuno. Neki od stanara se odlučuju za renoviranje od nule - promenu pločica, parketa, prozora i krečenje. Dok se određeni broj stanara odlučuje na povremeno obnavljanje, to jest da renoviraju određeni deo stana na nekoliko godina. U oba slučaja preuređivanje može biti izuzetno interesantno svakome ko ima ideje i strpljenja.

Uradite sami

Prvi korak počinje od Vaše ideje. Napravite detaljan plan kako želite da Vaš stan izgleda, pronađite majstore i kontaktirajte ih. Renoviranje stana može biti veoma zanimljivo, jer imate priliku da osmislite svoj stan iz snova. Sve materijale, kvake, pločice i tkanine možete prilagoditi svom budžetu i ukusu. Svakako, ovaj izbor možete prepustiti i majstorima, ali oni neće voditi previše računa o estetskom izgledu.

U odabir nameštaja i stolarije možete uložiti više vremena i odabrati one elemente koji će vam trajati duži vremenski period čime ćete izbeći česte zamene istih elemenata.

Kako renoviranje može da traje od mesec dana pa do nekoliko meseci, biće Vam potreban smeštaj gde ćete moći da odsednete dok traju radovi u Vašem stanu. Da li možete iznajmiti udoban smeštaj na mesec dana po niskim cenama?

Stan na dan - odgovor na sve Vaše probleme 

Iznajmljivanje stana na dan postalo je izuzetno moderno poslednjih godina. Bilo da se radi o putovanju, poslovnom sastanku, zdravstvenim razlozima ili iznenadnom putu, iznajmljivanje privatnog smeštaja je moguće u gotovo svakom evropskom gradu. Beograd ne zaostaje za ovakvim trendovima, pa se i ovde može pronaći stambeni smeštaj za izdavanje.

Stan na dan često podrazumeva iznajmljivanje stana na jedno noćenje ili kraći boravak - kako i sam naziv sugeriše. Ipak, različite okolnosti zahtevaju sasvim drugačije potrebe, tako da je danas moguće iznajmiti stan na dan na mesec dana ili čak na duži vremenski period. Rakoč apartmani stoje posetiocima na raspolaganju u svakoj situaciji.

Iznajmljivanje u slučaju renoviranja 

Kako preuređenje stana često zahteva od vlasnika da borave van njega, oni se odlučuju za privremeni boravak kod porodice i prijatelja, dok se određeni broj odlučuje i za privatan smeštaj. Stan na dan iz naše ponude se može iznajmiti iz bilo kog razloga, a renoviranje je jedno od njih.

Prednosti iznajmljivanja privatnog smeštaja 

Iznajmljivanje smeštaja u smislu stan na dan postalo je izuzetno popularno kako među turistima tako i među svim posetiocima kojima je potreban smeštaj u Beogradu. Glavni grad je mesto gde ljudi dolaze iz čitavog sveta iz sasvim različitih razloga, ali se većina odlučuje za isto - pronalazak privatnog smeštaja. Ukoliko razmišljate o ovom vidu smeštaja, pogledajte neke od prednosti iznajmljivanja stana na dan.

Stan na dan - prednosti 

Kada se iznajmljivanje stana na dan uporedi sa hotelskim i hostelskim smeštajem, izdvojile su se brojne prednosti. Pogledajmo listu:

  1. više privatnosti
  2. znatno povoljnije cene
  3. obezbeđen parking
  4. vrhunska opremljenost smeštaja
  5. bolje lokacije

 

Kratka lista pokazuje neke od prednosti, koje su gostima najznačajnije. Stan na dan nudi gostima znatno više privatnosti u odnosu na smeštaj u hotelu ili hostelu. Kada je reč o hostelima, veliki deo nudi iznajmljivanje kreveta, a ne sobe tako da se može desiti da gosti budu sa drugim nepoznatim ljudima u istoj sobi. Iznajmljivanjem stana na dan gosti ne moraju da vode računa o privatnosti drugih gostiju hotela niti o buci koju prave, jer u stanu borave isključivo sami.

Upravo iz tog razloga je naglašena privatnost stanova. Privatnost podrazumeva da goste stana na dan niko neće uznemiraiti niti će gosti uznemiravati druge. Naprotiv, od trenutka preuzimanja ključeva smeštaja, stan pripada isključivo njima. Takođe, cena je često jedan od presudnih faktora kada se bira između privatnog smeštaja i hotela. Cene stanova iz naše ponude su znatno niže od cene noćenja u hotelu. Iznajmljivanje privatnog smeštaja pogoduje svačijem džepu, pogotovo onih vlasnika koji izdvajaju veliku sumu novca za renovirenje sopstvenog stana.

Osim toga, stanovi su opremljeni sa posebnom pažnjom i modernog su enterijera. Gosti mogu na fotografijama videti kompletnu opremljenost svakog stana i na kraju se odlučiti za jedan prema svom ukusu. Stanovi su svakako veće kvadrature od hotelske sobe što gsotima daje veću mogućnost kretanja po stanu i veću udobnost.

Najvažnije, stan na dan gosti mogu iznajmiti u blizini svog stana i tako nadgledati radove. Dok se hoteli nalaze na tek nekoliko lokacija u Beogradu, stan na dan se izdaje na velikom broju lokacija. Smeštaj iz naše ponude se nalazi u centru gradu, tako da se gosti mogu odmoriti od majstora i renoviranja u najlepšem delu grada.


Stan na dan Beograd

Tražite Stan na dan u Beogradu?

Na pravom ste mestu!
Porodica Rakočević u svojoj ponudi ima preko 30 luksuzno opremljenih stanova smeštenih u samom srcu Beograda.
Kompletnu ponudu apartmana možete pogledati na stranici: Stan na dan Beograd