Stan na dan Beograd

Razvoj turističke potraženje u Beogradu doveo je do stvaranja mnogobrojnih novih opcija i pogodnosti koje glavni grad Srbije nudi. Došlo je do razvoja novih turističkih atrakcija, obnavljanja starih sadržaja i razvoja drugačijih smeštajnih oblika. Najbolji primer toga jeste rast ponude smeštaja iz kategorije stan na dan - vrste smetaja koji je definitivno preuzeo primat na turističkom tržištu. Brojne pozitivne karakteristike ove kategorije uticale su na to da sve više posetilaca bira baš ovaj vid smeštaja tokom boravka u Beogradu, a ovo je prirodno uticalo na rapidan razvoj ponude stanova, kako u kvalitetu, tako i u kvantitetu. Ovakav trend prirodno prati i razvoj platformi na kojima su stanovi za izdavanje prikazani i preko kojih ih je moguće rezervisati brzo i lako. Jeftini, ekskluzivni, studio apartmani, stanovi velikih dimenzija, smeštaj za poslovne prilike, odmor, proslave, u centru ili na periferiji - ova smeštajna opcija vam nudi širok dijapazon najrazličitijih prostora. U nastavku smo za vas izdvojili par kategorija koje najbolje predstavljaju širinu izbora i oslikavaju kvalitet ponude stanova na dan.

Stanovi na dan u centru

Stari grad i Dorćol predstavljaju turistički najtraženije lokacije u Beogradu. Veliki izbor atrakcija i sadržaja, kulturnih ustanova, te ugostiteljskih objekata sa odličnom ponudom od ovih delova stvaraju centar beogradskog života i mesto u kome turisti najradije odsedaju. Zahvaljujući tome, centar prestonice poseduje veliki broj smeštajnih objekata, među kojima su i stanovi koji se izdaju za duže i kraće boravke. Apartmani u centru Beograda dostigli su najveći stepen razvoja i opremljenosti. Možete i naći u blizini svih najpoznatijih centralnih turističkih lokacija, a po statistikama su najtraženiji apartmani u Skadarliji. 

Zamislite da se svakog jutra tokom svog odmora u Beogradu budite u čarobnom skadarlijskom okruženju, koji odiše mirom, a u kojem se uvek nešto novo dešava. Zamislite da svoje noći provodite u najboljim beogradskim kafana, uz kvalitetnu muziku i ukusne obroke. Pa da se posle svega toga vratite u svoj moderan i prijatan smeštaj, koji vam nudi niz kvalitetnih pogodnosti. Verujemo da odmor iz snova baš ovako izgleda. Apartmane u ovom, centralnom, beogradskom delu možete rezervisati u proseku za 40€ po noći. Pogledajte ponudu na stranici Stan na dan Beograd

Luksuzni stanovi

Velika ulaganja u razvoj smeštaja u Beogradu iznedrio je smeštajne jedinice visokog nivoa. Luksuzni stanovi su postali ukras turističke ponude svih delova Beograda i mesta koja zaista pružaju savršen odmor. Pored toga što se mogu pohvaliti vrlo kvalitetnim i modernim nameštajem, visokim nivoom čistoće i održavanja, ove smeštajne jedinice sadrže i pogodnosti koje drugi stanovi ne poseduju. Na prvom mestu su đakuzi kade i saune, koje su smeštene u okviru stanova. Ove luksuzne pogodnosti će vam omogućiti da se nakon iscrpljujućeg dana osvežite u toploj kupki uz blagu masažu, te da se u rezervisanom smeštaju osećate kao da ste u bajci. 

Apartmani sa đakuzijem u Beogradu su raspoređeni u svim delovima grada, a najbrojniji su svakako na Novom Beogradu. Ova beogradska opština i njena izuzetno moderna naselja nude veliki broj izuzetno luksuznih smeštajnih jedinica, koje su najsavršenije za romantične odmore udvoje. Razlog za to je svakako njihov prijatan enterijer i struktura koja ih čini savršenim za dve osobe. Osim ovoga njihove dodatne pogodnosti: đakuzi kada, moderna rasveta, sauna, pogoduju stvaranju romantične atmosfere i obezbeđuju potrebnu intimu. 

Porodični Stanovi na dan Beograd

Veliki broj atrakcija i sadržaja koje Beograd nudi zaslužni su za titulu omiljenog mesta za odmor mališana, te vrlo čestog izbora kada su u pitanju porodični odmori. Kulturni sadržaji, zabavni parkovi na otvorenom i igraonice na zatvorenom, kupališta i izletišta, samo su deo beogradske ponude i najbolji načini da se upotpune boravci u gradu. Vrlo važna stvar tokom ove vrste boravaka svakako jeste izbor apartmana koji će pogodovati svim članovima porodice. Kada putujete sa decom, vrlo je važno da izaberete prostoran apartman, koji poseduje dovoljno prostora za dečje aktivnosti, a koji je pritom i izuzetno čist i odlično održavan. Veliki broj stanova u Beogradu idealan je za porodične odmore zahvaljujući svojoj površini i prostranosti, te blizini svih kvalitetnih atrakcija i primaljivih sadržaja, a najbolji izbor su svakako apartmani smešteni na Terazijama i u drugim centralnim delovima prestonice.

 

 

Razlike izmedju stan na dan i hotela

Dugi niz godina su hoteli bili u apsolutnoj prednosti kada je u pitanju ugošćavanje turista u velikim gradovima. Oni su zaista nametnuli visoke standarde i nivo kvaliteta usluge, ali su vremenom postali opcija koja ne zadovoljava sve zahteve turista i koja se teško prilagođava novom, ubrzanom načinu funkcionisanja. Nesumnjivo je da hotelski smeštaj i dalje predstavlja jednu izuzetno kvalitetnu smeštajnu opciju, ali je, sa druge strane, sigurno da stan na dan ima i neke prednosti koje ga stavljaju ispred hotela. Navešćemo samo najvažnije: 

  • Stan na dan je opcija koja je idealna za kratke boravke ili boravke na samo jednu noć, što se ne može reći za hotelski smeštaj. Brzina rezervisanja i jednostavan način ulaska u smeštaj i izlaska iz njega čini stan na dan idealnom opcijom za kratka poslovna putovanja ili iznenadne boravke.
  • Naročita prednost stanova na dan jesu znatno pristupačnije cene iznajmljivanja, za koje ćete dobiti veliki broj pogodnosti. Za samo 10€ po osobi možete rezervisati apartman koji poseduje kuhinju, odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak, te terasu i opremljeno, moderno kupatilo. 
  • Znatno veći izbor stanova na dan omogućava da možete lakše da pronađete ono što vam najviše odgovara. Za razliku od hotela koji se mahom nalaze na centralnim gradskim loakcijama, stanovi na dan su raspoređeni duž svih gradskih naselja i stoga mogu lakše da se prilagode blizini vaših obaveza.
  • Širok dijapazon opremljenosti, strukture i pogodnosti koje stanovi poseduju uspeva da odgovori na različite zahteve, dok su hotelske sobe mahom prilično uniformisane, a, ukoliko želite hotelski smeštaj sa dodatnim pogodnostima, moraćete da izdvojite znatno više novca. 

Verujemo da je naš izbor apartmana i prikaz svih pogodnosti koje nude pomogao da uvidite ogromne prednosti ovog vida smeštaja i razloge zbog kojih je postao omiljen izbor turista kako u Srbiji, tako i širom Evrope. Stan na dan je opcija koja donosi kućnu atmoferu i čini da se osećate kao da boravite u toplom domu, a opet mu ne manjka ni prefinjenosti i čistoće koju moraju da poseduju turistički smeštaji. Širok izbor stanova omogućava vam da pronađete prostor koji je u potpunom skladu sa vašim željama i mogućnostima. Potrebno je samo da odaberete idealan prostor i prepustite se uživanju u čarima odmora u Beogradu i svim lepotama prestonice.  


Stan na dan Beograd

Tražite Stan na dan u Beogradu?

Na pravom ste mestu!
Porodica Rakočević u svojoj ponudi ima preko 30 luksuzno opremljenih stanova smeštenih u samom srcu Beograda.
Kompletnu ponudu apartmana možete pogledati na stranici: Stan na dan Beograd