Dušica Rakočević

Biografija

Zovem se Dušica Rakočević. Rođena sam 1973. godine u Negotinu. Živim i radim u Beogradu gde sam studirala medicinski fakultet i zasnovala porodicu. Danas majka sa troje dece u privatnom biznisu koji vodimo uspešno kao porodica, sebe smatram ostvarenom u svakom smislu. Uspešno izvodimo decu na put kroz rad i škilovanje. Biznis i život neodvojivi su, zapravo to je jedan organizam kiji se razvija. Zahvaljujući brojnim kontaktima koje sam ostvarila tokom svog rada, uključujući i porodične kontakte, stvorila sam sliku onog sto me u životu čini srećnom.

Raditi za decu, pomagati drugim ljudima, činiti sve; da su drugi srećni i zadovoljni, to je ono što smatram da opravdava moje postojanje.

Pravila poslovanja, posvećenost poslu, standarde koje smo postavili, izdvajili su naše apartmane u Beogradu kao prepoznatljiv brend. Veliki broj ličnih kontakata sa klijentima, ostvarili su nam nedosanjan san mnogih - da uspešnost firme grade stari klijenti. Verujem da kada se da sve od sebe uspeh je zagarantovan.